Cazare Bran Moeciu

Cazare in Bran Moeciu, leaganul turismului rural romanesc!

Zona Bran-Moeciu se afla intre Muntii Piatra Craiului si Muntii Bucegi si este zona considerata leaganul turismului rural romanesc, fiind locul ideal pentru iubitorii de natura si drumetii. Posibilitatile de cazare Bran Moeciu sunt multiple cuprinzand: pensiuni, vile, hoteluri de toate categoriile.

Localitatea Bran

Localitatea Bran, un loc incarcat de istorie si legenda, se afla la 25 Km distanta de Brasov si la 190 Km de Bucuresti. Branul este ,,poarta” dintre Muntenia si Transilvania. Localitatea Bran este renumita datorita fortaretei medievale ce incanta prin maretia sa, prin frumusetea peisajelor din imprejurimi si prin misterul izvorat din legenda contelui Dracula.

Castelul Bran

Castelul Bran este un important monument national de o mare insemnatate istorica si arhitectonica. Castelul reprezinta atractia turistica principala din zona Bran Moeciu, fiind totodata cel mai vizitat edificiu turistic din toata Romania. Numerosi turisti atat din tara cat si din strainatate trec pragul castelului an de an.

Moeciu

In aproprierea Branului, frumoasele sate Moeciu de Jos si Moeciu de Sus sunt localitati in care agroturismul se practica de zeci de ani si reprezinta destinatii cautate de turisti. Serviciile de cazare si ospitalitatea localnicilor fac ca turistii sa revina an de an. Oferta de cazare Bran Moeciu este foarte diversificata, turistul putand sa aleaga intre hoteluri de lux ce pun la dispozitia oaspetilor cazare la un nivel de confort maxim si pensiuni ori vile ce practica agroturism.

Cazare Bran Moeciu

Unitatile turistice din zona ofera cazare Bran-Moeciu, in mai multe tipuri de unitati turistice, care corespund tuturor cerintelor. AICI veti gasi hoteluri pentru relaxare, hoteluri pentru turismul de afaceri, dar si pensiuni, vile sau cabane.

Atractii turistice Bran Moeciu

In regiunea Moeciu Bran se gasesc numeroase atractii turistice care merita sa fie descoperite. Vizitati: Cheile Moeciului, Cheile si Pestera Dambovicioara, Muntii Bucegi si Parcul National Piatra Craiului. Nu ratati: Cetatea Rasnovului, Brasovul cu cetatile sasesti fortificate din Harman si Prejmer, Pestera cu lilieci aflata in satul Pestera, stancile din Cheile Gradistei! Biserica Adormirea Maicii Domnului situata in Moeciu, sat Cheia a fost construita in anul 1813 din piatra de rau, var si lana tigaie in loc de mortar. Biserica se afla la altitudinea de 1800 de metri. Zona ofera numeroase trasee pentru iubitorii de drumetii, ciclism, calarie si catarare. Iarna, turistii pot beneficia de agrement si distractie pe partia Zanoaga. Aceasta are o lungime de aproximativ 800 m si un grad mediu de dificultate, fiind dotata cu teleschi. Partia a fost inaugurata in ianuarie 2005 si se afla la distanta de 4 km fata de Castelul Bran.