Cazare C A S A N A N U Eforie Nord

reclama
CASA NANU este situată la intrarea în staţiunea Eforie Nord, în apropierea bazei de tratament Bretania (aprox. 500 m) şi a grupului hotelier Steaua de Mare oferind condiţii excelente de a petrece concediile, vacanţele sau week-end-urile dvs., bucurându-vă de mult, mult soare.
CASA NANU dispune de următoarele: 23 camere şi 4 apartamente. Fiecare cameră este prevăzută cu baie separată (cu apă caldă permanentă deoarece avem centrală proprie!), frigider, televizor. Aer condiţionat este instalat la camerele si apartamentul de la etajul 3 (aşa după cum se poate observa cu uşurinţă în foto de mai sus). Camerele şi apartamentele din partea de faţadă – de la parter, etajul 1 şi etajul 2 au balcoane. La demisol se află o bucătărie foarte mare şi bine utilată ce poate fi utilizată de către turişti. În curte se poate face grătar de către turişti. În curte există 10-12 locuri de parcare pentru maşini. Gratuit – 1 copil pana 14 ani.
Putem organiza în cadru intim (familial) mese festive, botezuri, revelion, şedinţe. Există calorifere de aluminiu în toate camerele şi avem centrală proprie; suntem astfel deschişi tot timpul anului. În extrasezon putem colabora cu bazele de tratament.

Facilitati C A S A N A N U

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Facilitatilor

Oferte speciale C A S A N A N U

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Ofertelor speciale

Tarife C A S A N A N U

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Tarifelor.

Contact

Persoana contact:

Adresa: strada Meduzei nr. 8-10

Eforie Nord 905350, Romania

telefon: +40 241 741 417

e-mail: casananu@casananu.ro

Telefon: 0722 429 067

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *