Cazare Complex turistic Europa Transfagarasan Balea Lac

reclama
Situat pe malul raului Balea, intr-o zona mirifica, la 10 km de Balea Cascada si la 21km de Balea Lac, acolo unde incep sa serpuiasca serpentinele care urca la peste 2000 de metri, Complexul turistic Europa Transfagarasan te asteapta cu oferte ispititoare. Cazare, distractie, restaurant… totul pentru ca d-voastra sa va simtiti bine, sa va relaxati si sa va bucurati din plin de o excapada in afara orasului. 
Complexul turistic Europa Transfagarasan este amplasat la 10,5 km de la intersectia dintre drumul national Brasov – Sibiu cu Transfagarasanul- DN7C. In cadrul complexului va oferim 101 locuri de cazare la standarde deosebite in : 21 camere duble (atat cu 2 paturi single cat si cu pat matrimonial), 9 camere cu 3 locuri si  8 apartamente de 4 locuri. Toate camerele dispun de baie proprie, apartamentele fiind alcatuite din 2 camere ce au o baie comuna. Intreg complexul beneficieaza de apa calda si caldura asigurate de centrala proprie si este dotat cu televiziune prin satelit.
Pentru organizarea de evenimente speciale (conferinte, seminarii, traininguri, team buildingetc) iti oferim totul la cheie (masa, sala de conferinte,  cazare, organizarea) astfel incat organizatorul poate sa se relaxeze si sa uite de stresul inerent evenimentului. Va oferim experienta noastra in ceea ce priveste organizarea a diverse evenimente si suntem doritori sa beneficiati de servicii de foarte buna calitate, astfel incat sa va convingem  sa reveniti cu drag la noi.

Facilitati Complex turistic Europa Transfagarasan

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Facilitatilor

Oferte speciale Complex turistic Europa Transfagarasan

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Ofertelor speciale

Tarife Complex turistic Europa Transfagarasan

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Tarifelor.

Contact

Persoana contact: Receptia

Adresa: Balea, str. Dn 7C,(la 10,5 km de la intersectia dintre DN1 Brasov – Sibiu cu DN7C – Transfagarasanul ), jud. Sibiu, Romania

e-mail:

Telefon: 0757 307 344

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *