Cazare Hotel Decebal Bistrita

reclama
Hotelul Decebal este ideal pentru turistii care cauta cazare in Bistrita intr-un hotel situat in zona centrala a municipiului Bistrita, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului sau pentru turistii care cauta un hotel in Bistrita ca punct de plecare pentru vizitarea atractiilor judetului Bistrita: Muntii Rodnei, Pasul Tihuta, Baile Figa, Izvorul Tausoarelor (cea mai adanca pestera din Romania – 478.5 m), Jgeabul lui Zalion, Pestera Zanelor, Cheile Bistritei, Parcul dendrologic Arcalia, statiunea Sangeorz Bai, lacul Lala, barajul de acumulare Colibita, etc. Pentru grupurile organizate care cauta cazare in Bistrita, oferim preturi negociabile in functie de numarul turistilor, perioada de sedere si serviciile solicitate.
De asemenea Hotelul Decebal este ideal pentru turistii care cauta un hotel in Bistrita care sa ofere conditii decente de cazare la un pret rezonabil.
Hotelul ofera cazare in Bistrita in 22 de camera duble, (15 camere cu doua paturi si 7 camere cu pat matrimonial), 3 camere single si doua apartamente, oferind astfel 53 de locuri de cazare decente la cele mai bune preturi. Camerele sunt dotate cu baie, televizor, telefon si aer conditionat.
O noutate in ceea ce priveste serviciile de cazare in Bistrita o reprezinta sistemul nostru de cazare online in timp real, confirmarea rezervarii se face automat fara sa mai asteptati un mail sau telefon de la receptia hotelului.
Pe langa servicii de cazare in Bistrita, hotelul Decebal ofera turistilor servicii de restaurant unde se pot organiza mese festive, nunti, conferinte si alte evenimente. Astfel hotelul dispune de o sala de nunti de 240 de locuri si trei restaurante de 80, 40 si 15 locuri.

cazare Transilvania, cazare Bistrita-Nasaud, cazare Bistrita, hotel Decebal

Facilitati Hotel Decebal

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Facilitatilor

Oferte speciale Hotel Decebal

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Ofertelor speciale

Tarife Hotel Decebal

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Tarifelor.

Contact

Persoana contact: Receptie

Adresa: Strada Cuza Voda, nr. 2B, cod 420134, Bistrita, judetul Bistrita Nasaud, Romania

Telefon: +40-0742-120266

Mobil: +40-722-908379

Fax:+40-263-233541

e-mail: decebal@hotel-decebal-bistrita.ro

Telefon: +40-263-212568

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *