Cazare Hotel Ozana Bistrita

reclama
Va asteptam la Hotel Ozana**** inaugurat in luna iunie 2011 (Certificat de clasificare 14659/16.06.2011 si 10463/16.06.2011), dispune de 33 de camere si 5 apartamente, va ofera cazare in conditii de patru stele, restaurant, bar, salon de mic dejun, sala de conferinte si alte facilitati.

Hotelul Ozana**** se bucura de privilegiul de a fi una dintre cele mai noi locatii de acest gen din Bistrita, beneficiind totodata de pozitionarea pe o artera importanta a orasului, care ofera oaspetilor sai posibilitatea de acces rapid atat catre centrul istoric al localitatii cat si inspre multe alte destinatii turistice din Transilvania.
Pozitionarea pe DN 17 ofera oaspetilor sai un binemeritat popas in drumul spre alte destinatii turistice usor accesibile cum ar fi Castelul Dracula aflat la circa 35km, Parcul National -Rezervatie a Biosferei- Muntii Rodnei intalnit la 100 km, parcul dendrologic Arcalia la o distanta de 17 km si partiile de schi din Carpatii Orientali.
Cele 38 de camere ale hotelului beneficiaza de un decor modern si elegant, aer conditionat, televizor LCD, seif, internet Wi-Fi gratuit si room service. Complexul hotelier dispune de asemenea de 40 de locuri de parcare cu supraveghere video, oferite gratuit oaspetilor, un bar, un restaurant cu o capacitate maxima de 450 de persoane, precum si de diferite tipuri de sali de intalnire si doua sali de conferinte cu capacitate de 100 si 200 de persoane.
Restaurantul Rose Garden va ofera preparate din bucataria autohtona si internationala, insotite de o selectie larga de vinuri si bauturi alese. De asemenea este locul ideal pentru organizarea de evenimente festive.

cazare Transilvania, cazare jud. Bistrita-Nasaud, cazare Bistrita, Romania

Facilitati Hotel Ozana

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Facilitatilor

Oferte speciale Hotel Ozana

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Ofertelor speciale

Tarife Hotel Ozana

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Tarifelor.

Contact

Persoana contact: Receptie

Adresa: Calea Moldovei nr. 17, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud

Tel: +40 749 112704

e-mail: hotel.ozana@yahoo.com

Telefon: +40 263 212555

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *