Cazare Pensiunea Grandemi Belvedere Bucovina Bucsoaia

reclama
Complexul turistic Grandemi Belvedere Bucovina este situat in localitatea Bucsoaia, judetul Suceava. Un prim lucru care recomanda aceasta locatie este peisagistica montana deosebita. Fiind situat la poalele Obcinilor Bucovinene, Complexul turistic Grandemi Belvedere inspira o atmosfera de liniste, de relaxare, ferita de praful si zgomotul din oras. Este un loc incarcat de istorie, cu peisaje absolut incantatoare.
Complexul de 4 stele demonstreaza prezenta calitatii inca de la intrare. Personalul vesel si dedicat, doritor sa va ajute cu absolut orice, de la detalii turistice pana la discutii lungi presarate cu cate o legenda specifica zonei. Rafinamentul, dat de simplitatea si bunul gust, este prezent in fiecare dintre cele 21 de camere aerisite, luminoase, cu baie proprie si dotate cu toate cele necesare oricarui turist.
Complexul este alcatuit din doua cladiri, corpul A si corpul B.
 Restaurantul complexului, avand o capacitate de 50 de locuri, se evidentiaza prin bun gust si printr-o atmosfera linistita, calma, prielnica unei mese copioase. Ospitalitatea personalului, rafinamentul cu care este amenajat restaurantul si echilibrul dintre aromele mancarurilor, toate acestea stau la baza unei experiente unice. Puteti opta pentru o masa traditionala si nu numai. In spatele fiecarui fel de mancare sta o echipa pasionata de traditie.
Va punem la dispozitie un spatiu care are potentialul fabulos de a va incarca cu  energie si de a va face sa descoperiti ca o vacanta in tara noastra poate fi extrem de placuta.
 
 
 
cazare Bucovina, cazare jud. Suceava, cazare Pensiunea Grandemi Belvedere Bucovina

Facilitati Pensiunea Grandemi Belvedere Bucovina

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Facilitatilor

Oferte speciale Pensiunea Grandemi Belvedere Bucovina

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Ofertelor speciale

Tarife Pensiunea Grandemi Belvedere Bucovina

Aceasta unitate nu ne-a oferit inca lista Tarifelor.

Contact

Persoana contact: Mariana Sauciuc

Adresa: Localitatea Bucsoaia, Judetul Suceava,( la poalele Obcinilor Bucovinene), Romania

Tel: +4 0744 245 788

e-mail: grandemibelvedere@yahoo.com

Telefon: +4 0747 324 352

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *