supercazare cazare valea prahovei

Valea Prahovei este una dintre cele mai frumoase dar si cele mai frecventate zone turistice ale tarii noastre. Aceasta zona superba, se dezvolta in mod constant atragand turisti romani si straini. Hotelurile si pensiunile din statiunile care alcatuiesc Valea Prahovei, asigura cazare conform asteptarilor fiecarui turist, iar peisajele de basm si oamenii primitori, formeaza un ,,tot” perfect. Salba de statiuni care se gasesc pe Valea Prahovei ofera liniste si relaxare. Totodata conditiile de distractie si agrement sunt reprezentate de: partii de schi, trasee montane, obiective turistice si numeroasele, restaurante si baruri.

Valea Prahovei o salba de statiuni ce ofera conditii optime de cazare

Booking.com

Aici poti gasi cazare in hoteluri de lux sau poti gasi conditii bune de cazare pe Valea Prahovei in numeroase vile si pensiuni. Prima statiune turistica pe care o intalnesti este ,,statiunea regilor”. Sinaia cu renumitul Palat Peles, are si alte monumente istorice si atractii turistice care merita vizitate. Dupa Sinaia, statiunea Poiana Tapului este o zona cu multe pensiuni si vile, asezate intr-un peisaj mirific. Apoi urmeza statiunea Busteni care va asteapta cu o larga oferta de cazare si cu o multitudine de activitati pentru delectarea turistilor. Statiunea Azuga care pana la Revolutie era cunoscuta mai mult ca un oras industrial a cunoscut o dezvoltare masiva in sectorul turistic. Azuga ofera conditii optime de cazare in hoteluri si pensiuni dar si o partie de schi. Urmeaza statiunea Predeal, renumita atat pentru partiile de schi cat si pentru peisajele de vis. Aici se gasesc posibilitati de cazare in conditii de lux sau cazare rustica, in functie de pretentiile si posibilitatile turistilor.

Valea Prahovei, destinatia ideala pentru o vacanta la munte!

Valea Prahovei este situata in Muntenia Centrala, in bazinul superior si mijlociu al raului Prahova. Valea Prahovei incanta turistii cu peisaje care se schimba miraculos in fiecare anotimp. Zona Valea Prahovei este destinatia ideala pentru o vacanta la munte. Statiunile din aceasta zona sunt disponibile in toate anotimpurile, oferind confort deosebit si cazare pe Valea Prahovei pentru toate buzunarele.